Szabó Kármen pszichológus

Család és pár szaktanácsadó pszichológus
Meseterápiás szakember

Pszichológusi diplomát a Babes Bolyai Tudományegyetemen szereztem. Ezt követően az ELTE-n szakvizsgáztam, mint család és pár szaktanácsadó. Az évek során több technikai módszert igyekeztem elsajátítani, különböző képesítéseken. Az egyik leghatékonyabban alkalmazott eszközöm a meseterápia, melyet Juhász Lászlónál kezdtem el, majd egy másik szemlélet szerint, Dr Antalfai Mártánál folytattam.

Ezt megelőzően egy, a viselkedés és kognitív terápia gyerekeknél és serdülőknél képzésen mélyebb ismereteket szereztem a hiperaktivitásról és ennek kezeléséről.

Dr. Várdi Katalinnal együtt dolgozva a tüdőgondozás területén, sikerült mélyreható gyakorlati tapasztalatot szereznem a légzőszervi betegek lelki vezetésében, valamint az alvási nehézségek hátterében meghúzódó lelki gondok feltárásában és annak leküzdésében.

Módszerem eklektikus, vagyis olyan, mely a kliens igényeinek az adott helyzetben megfelel. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem sérült emberek- felnőttek és gyerekek- rehabilitációs fejlődésének támogatásában és felzárkóztatásában. Foglalkozásaim fókuszában az az elv áll, hogy a probléma megoldásának a kulcsa bennünk van, csak a kulcshoz vezető úton el kell tudni indulni. Ebben tudok én segítséget nyújtani.

KORONAVÍRUS TESZTELÉSI LEHETŐSÉGEK

FIGYELEM! Klinikánk elköltözik!

 

COVID tesztjeink helyszíne az alábbiak szerint alakul.

 

2021. április 12.  InspiroMed  1125 Budapest, Virányos út 23/d.

2021. április 13.  SZÜNNAP!

2021. április 14. Ideiglenes helyszín: Implant Center

1024 Budapest, Margit körút 67., bejárat a Fényes Elek utca felől

2021. április 15. Ideiglenes helyszín: Implant Center

1024 Budapest, Margit körút 67., bejárat a Fényes Elek utca felől

2021. április 16. Ideiglenes helyszín: Implant Center

1024 Budapest, Margit körút 67., bejárat a Fényes Elek utca felől