Szolgáltatásaink

Az alábbiakban részletesen tájékozódhat különböző szolgáltatásainkról. További kérdés esetén örömmel adunk telefonon is felvilágosítást!

Hívjon minket: +36 70 771 71 88

Elsődleges szolgáltatásaink

Alvásmedicina

Rosszul alszik? Horkol? Kimerült?
Nem tud koncentrálni?  Meg szeretné újítani a jogosítványát?
Segítünk Önnek!

Olvasson tovább >>

Tüdőgyógyászat

Folyamatosan, rég óta köhög? Nehezen kap levegőt, fullad? Megterhelés esetén zihálást érez?  Dohányzik? El akarja kerülni a tüdőbetegségeket?
Segítünk Önnek!

Olvasson tovább >>

COVID-19 szolgáltatások

Megbízható, pontos tesztek, gyors leletezéssel: PCR, antigén gyorsteszt, IgG ellenanyag szint vizsgálat. Fertőzés utáni kivizsgálás, szövődmények felmérése. Otthoni tesztek kiszállással Budapesten és Pest megyében.

Olvasson tovább >>

Pszichológia

Egyéni-, család- és párterápiás konzultációk légúti- és alvásbetegségek, szorongás, labilitás, életvezetési nehézségek, életkori krízisek, burn-out, indulatkezelés, gyermekne-velés, testvérkonfliktus, családi és párkapcsolati problémák esetén.

Olvasson tovább >>

További szolgáltatások

Allergia vizsgálatok

Az allergének nem csak a mindennapokat nehezítik meg, de az egészségre is hatással vannak. Inhalatív és nutritív molekuláris allergia vizsgálatok gyorsak, kíméletesek, és az év bármely szakában elvégezhetők. Jelentkezzen be allergia vizsgálatra, készüljön fel időben az allergiaszezonra!

Olvasson tovább >>

Táplálkozás

A megfelelő táplálkozás az egészséges életmód egyik legfontosabb része. Étkezésünk hatással van az egész szervezetünkre, így az alvásra és a légzésre is. Személyre szabott megoldásokkal segítünk ebben Önnek!

Olvasson tovább >>

Gyógytorna

Betegségek, balesetek, műtétek esetén és megelőzésként minden korosztály számára ajánlott. Légzési rendszerre gyakorolt hatása kiemelkedő: oxigénellátottság javítása, fájdalomcsökkentés, légzőszervi tünetek enyhítése, életminőség javítása, váladék mobilizálása és eltávolítása, légzészavar miatti tartáshibák megelőzése.

Olvasson tovább >>

Légzésrehabilitáció

Szakorvosi együttműködés, személyre szabott gondozás, átfogó rehabilitációs programok, gyógytorna, táplálkozási tanácsadás, pszichológia, betegút és konzíliumok szervezése.

Olvasson tovább >>

Szolgáltatási árlista

COVID-19 szolgáltatások
Telemedicina, távgondozás, e-recept
Tüdőgyógyászat
Alvásmedicina
Általános orvosi szolgáltatások
Nem orvosi szakellátás
Fizioterápia
Pszichológia
Táplálkozási tanácsadás

Fontos információk (GYIK)

Hogyan jelentkezhetek be az InspiroMed-hez?

Kérjük, hogy használja az online bejelentkezési űrlapot, vagy hívja a +36 70 771 7188-as telefonszámot!

Online bejelentkezés esetén, minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon.

Mit tegyek, ha e-receptre, vagy szakorvosi javaslatra van szükségem?

Az e-receptek átvételéhez nem kell személyesen megjelennie, azt elektronikusan küldjük a “felhő rendszerbe”, így bármelyik gyógyszertárban kiváltható! Ha kizárólag e-receptet szeretne, első lépésként kérjük hívja kollégánkat, vagy neve, TAJ száma és a gyógyszer megadásával küldjön e-mail üzenetet az info@inspiromed.hu e-címre.
Részletes tájékoztatást itt talál: https://inspiromed.hu/tajekoztato-e-receptek-felirasarol/

Lehet bejelentkezés nélkül érkezni az InspiroMed-hez?

Nyitvatartásunk rendelési időhöz kötött, a rendelések pedig általában teljes foglaltsággal zajlanak, ezért kérjük, hogy mindenképpen előzetesen jelentkezzenek be és kérjenek időpontot tőlünk!

Nem tudom, hogy a panaszaim alapján pontosan milyen vizsgálatra van szükségem. Hogyan jelentkezzek be?

Kérjük, hogy használja az online bejelentkezési űrlapot, ahol a megfelelő rovatban kérjük jelölje ki panaszai jellegét. Amennyiben további lényeges információkkal rendelkezik, azt szabad megfogalmazásban írja be a „Mik a panaszai?” jelzésű rovatba.

Amennyiben úgy érzi, hogy inkább munkatársainkkal beszélné meg az előzetes kérdéseket, örömmel várjuk hívását a +36 70 771 7188-as telefonszámon!

Mit kell magammal hoznom egy rendelési időpontra?

Minden korábban készült vizsgálati lelet, zárójelentés és egyéb egészségügyi dokumentum fontos lehet a pontos diagnózis szempontjából. Lehetőség szerint, ezeket hozza magával!

A tüdőgyógyászat egyik alapvető vizsgálata a mellkas röntgen, amely célszerű, ha az aktuális állapotról is rendelkezésre áll. Javasoljuk, hogy közvetlenül a vizsgálat előtt készíttessen leletet, amelyet az InspiroMed szerződött partnereinél, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, vagy a Budai Radiológiai Centrumban tud megtenni.

Emellett kollegáink minden kérdésben részletes tájékoztatást fognak adni Önnek telefonon, az időpontját megelőzően.

Mit kell magammal hoznom egy éjszakai alvásvizsgálatra?

Az alvásvizsgálatokhoz alapvetően minden feltételt az InspiroMed biztosít. Ha olyan tárgy, vagy eszköz van, amelyhez ragaszkodik mindennapi alvási szokásai során, azokat hozza magával.

Emellett kollegáink, időpontját megelőzően, telefonon minden kérdésben részletes tájékoztatást fognak adni Önnek.

Alvásbetegségre utaló tünetek esetén mindenképpen bent kell aludni a kivizsgáláshoz?

Nem feltétlenül.

Az alvásbetegségek esetében több szintű diagnosztikai eljárás létezik. A gyanú igazolására rendelkezésünkre állnak olyan orvosthechnológiai eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy egy előzetes vizsgálatot, a nemzetközi szakmai irányelveknek megfelelően, az Ön otthonában végezzünk el.

Amennyiben bizonytalan tünetei tekintetében, úgy keressen fel minket telefonon, hogy meg tudjuk beszélni, Önnek pontosan milyen vizsgálatra lenne szüksége. A telefonon nem tisztázható esetekre biztosítunk egy kedvezményes, előzetes konzultációs lehetőséget Önnek, ahol szakorvosi konzultáció keretében ki tudjuk jelölni a szükséges további lépéseket.

Bejelentkezés

Tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID tesztelésre telefonon, e-mailen, Facebook oldalon (Messengeren) keresztül nem fogadunk időpont foglalásokat. Kérjük, az alábbi gombra kattintva használja kényelmes, online foglalási rendszerünket!

Bejelentkezését követően, kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot a szükséges tájékoztatás, az igények pontosítása, és az időpont véglegesítése érdekében.

+36 70 771 71 88

Az InsiroMed Kft. felhívja figyelmét, hogy a nyomtatvány kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben és a Társaság Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

Mobilszám

Cím

1125 Budapest, Virányos út 23/d.

Partnereink

              

KORONAVÍRUS TESZTELÉSI LEHETŐSÉGEK

FIGYELEM! Klinikánk elköltözik!

 

COVID tesztjeink helyszíne az alábbiak szerint alakul.

 

2021. április 12.  InspiroMed  1125 Budapest, Virányos út 23/d.

2021. április 13.  SZÜNNAP!

2021. április 14. Ideiglenes helyszín: Implant Center

1024 Budapest, Margit körút 67., bejárat a Fényes Elek utca felől

2021. április 15. Ideiglenes helyszín: Implant Center

1024 Budapest, Margit körút 67., bejárat a Fényes Elek utca felől

2021. április 16. Ideiglenes helyszín: Implant Center

1024 Budapest, Margit körút 67., bejárat a Fényes Elek utca felől