Az InspiroMedről

Az InspiroMed egy járóbeteg ellátást biztosító egészségügyi központ, amely 2019 óta van jelen a magyar piacon. Fő profilunk az alvásbetegségek diagnosztizálása, valamint rehabilitációja. A koronavírus megjelenésével azonban szolgáltatási portfólió bővülés történt és elsőként biztosítottunk megbízható, magas érzékenységű COVID-19 teszteket a lakosság, és üzleti partnereink számára.

Szakorvos csapatunk és a velük dolgozó egészségügyi személyzet az elmúlt évben több ezer tesztet és vizsgálatot végzett.

“Az Inspiromednél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig”
Gábor Tamás, alapító tulajdonos, ügyvezető

Szolgáltatásainkat nem csak magánszemélyek veszik igénybe: jelenleg több hazai kis és középvállalkozás, valamint multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Hogyan dolgozunk?

Elsődleges célunk, hogy Ön biztonságban érezhesse Magát. Bizalmat építünk, egyenrangú partnerként, közös feladatunknak tekintjük az Ön egészségével kapcsolatos problémáinak megoldását. Hisszük, hogy ez elengedhetetlen feltétele a személyre szabott orvoslás megvalósításának, az eredményes közös munkának és az ahhoz szükséges mélységű kapcsolat kiépítésének, az életmódváltásnak, a gyógyulásnak. Ebben a folyamatban kiemelt szerepet kap munkatársaink közvetlensége és az érthető, őszinte kommunikáció.

N

Legmagasabb szintű orvosi ellátás

N

Személyre szabott orvoslás

N

Innovatív eszközök, nyitott gondolkodás

N

Kiegészítő terápiás lehetőségek

N

Érthető kommunikáció

N

Professzionális szakmai háttér

N

Otthonos, barátságos környezet

N

Rövid határidők, gyors eredményközlés

Szakorvosaink

DR CSAPÓ KRISZTINA

Neurológus szakorvos, alvásszakértő, neuroszonológus, a Debreceni Egyetem Neurológiai Klinika egyetemi tanársegédje.

Szakmai életút: 1997-2003 között a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem tanulmányaimat. Az idegrendszer iránti érdeklődésem korán kialakult. Kezdetben az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, majd a Neurológiai Klinika tudományos munkájába kapcsolódtam be. Előadásaimmal Országos Diákkonferencián vettem részt, társszerzőként angol nyelvű publikációm jelent meg tudományos folyóiratban.

Bővebben >>

DR BESSENYEI DÁVID

Neurológus szakorvos, MH Egészségügyi Központ Sürgősségi Centrumának alorvosa.

Szakmai életút: 2014-ben szereztem meg orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen, neurológiából 2019-ben szakvizsgáztam. Munkásságom alapját képzi a gyors és multidiszciplináris szemlélet. A sürgősségi ellátásban szerzett tapasztalataimat a STROKE ellátásban hasznosítottam. Az első COVID hullám idején az ÉKC COVID Ambulanciáján kezdtem dolgozni, ahol nagy tapasztalatra tettem szert a betegség felismerésében, a betegutak menedzselésében és a hosszú távú utánkövetésben. A második és harmadik hullámban is az Ambulancia oszlopos tagja voltam.

Bővebben >>

Rólunk mondták

“Nagyon kedvesek, segítőkészek, sokat foglalkoznak a betegekkel nagy szakértelemmel. A klinika pedig inkább egy szép szállodára hasonlít, meg a szolgáltatások is. Hajszárító, törölköző, köntös, szuper ágyak és ágyneműk! Még finom és bőséges reggelit is kaptam nagyon szépen tálalva és mosolygósan felszolgálva. Mindenkinek jószívvel ajánlom! Ja, a lényeg: szinte azonnal van eredmény!”

Alvásdiagnosztika V.Z.

“Csak ajánlani tudom az InspiroMed Covid-19 szűrő szolgáltatásait. PCR teszt eredményemet már másnap megkaptam a kért egyedi utazási igazolással együtt. Profi szakmai csapat, gördülékeny ügyintézés, és könnyű parkolási lehetőség a klinika előtt.”

COVID-19 teszt F.Z

“Mindenkinek ajánlom, kedvesek aranyosak. Reggel 9-kor levették a mintát este 10:30-kor megérkezett az eredmény, ha PCR teszt kell csak ajánlani tudom”

COVID-19 teszt R.G

“Kiváló klinika, gyönyörű, tiszta, modern, az orvosok és a személyzet nagyon kedves. Csak ajánlani tudom.”

Tüdőgyógyászat M.K.

Bejelentkezés

Bejelentkezéshez töltse ki az űrlapot,
vagy hívja a +36 70 771 71 88 telefonszámot!

Bejelentkezését követően, kollégáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot a szükséges tájékoztatás, az igények pontosítása, és az időpont véglegesítése érdekében.

Az InsiroMed Kft. felhívja figyelmét, hogy a nyomtatvány kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben és a Társaság Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

Budapest

1027 Budapest, Vitéz utca 9. Fszt 2.

Debrecen

4024 Debrecen, Liszt Ferenc utca 10.

Partnereink