Tekintettel a járványügyi helyzetre, annak érdekében hogy segítsük Pácienseink számára a gyógyszerekkel kapcsolatos legszükségesebb ügyintézést, és ki tudjuk elégíteni a megnövekedett gyógyszerfelírási (e-receptírási) igényeket, az alábbi intézkedéseket vezettük be.

Az e-receptek átvételéhez nem kell személyesen megjelennie, azt elektronikusan küldjük  a “felhő rendszerbe”, így bármelyik gyógyszertárban kiváltható! 

Receptírási szolgáltatásunkat azon pácienseink vehetik igénybe, aki már jártak intézményünkben, és akinél az adott vényköteles készítmény már korábban felírásra került. Ha más gyógyszerre van szüksége, esetleg panaszai megváltoztak, vagy rosszabbodtak, kérjük, hogy igényeljen e-mailen vagy telefonon távkonzultációt.

Ha kizárólag e-receptet szeretne, első lépésként kérjük hívja kollégánkat, vagy küldjön e-mail üzenetet az info@inspiromed.hu e-címre az alábbi adatokkal:
– Név
– TAJ szám
– a felíratni kívánt gyógyszer megnevezése

Kollégáink először ellenőrzik a gyógyszer felírhatóságát. Amennyiben nincs szükség konzultációra a gyógyszer felírásához, e-mail üzenetet küldünk a felírás tényéről, valamint megküldjük a recept felírás díját tartalmazó számlát (5.000,- Ft), amelyet átutalással tudnak részünkre megfizetni.

E-recept esetén a felírt gyógyszer receptje az EESZT-ben (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) tárolt adatbázisba kerül, és Ön gyógyszerét (vagy a koronavírus helyzet miatt elrendelt vészhelyzet alatt az a személy, akinek átadja személyes okmányait) személyi igazolványával és TAJ kártyájával (vagy ha van e-Személyije, akkor azzal) átveheti bármelyik patikában.

Ajánljuk figyelmébe további telemedicina szolgáltatásainkat: szakorvosi konzultáció, otthon végezhető alvásdiagnosztika, telefonos/Skype-os pszichológiai konzultáció és táplálkozási tanácsadás.

Szolgáltatásainkról itt tájékozódhat: https://inspiromed.hu/szolgaltatasok/#arlista
Online bejelentkezési lehetőség: https://inspiromed.hu/kapcsolat/#bejelentkezes

Kérünk mindenkit, aki teheti MARADJON OTTHON!
A koronavírus járvánnyal kapcsolatban hivatalos tájékoztatást a koronavirus.gov.hu oldalon kaphat.