Szolgáltatásaink

Az alábbiakban részletesen tájékozódhat különböző szolgáltatásainkról. További kérdés esetén örömmel adunk telefonon is felvilágosítást!

Hívjon minket: +36 70 771 7188

Elsődleges szolgáltatásaink

Alvásmedicina

Rosszul alszik? Horkol? Kimerült?
Nem tud koncentrálni?  Meg szeretné újítani a jogosítványát?
Segítünk Önnek!

Olvasson tovább >>

Tüdőgyógyászat

Folyamatosan, rég óta köhög? Nehezen kap levegőt, fullad? Megterhelés esetén zihálást érez?  Dohányzik? El akarja kerülni a tüdőbetegségeket?
Segítünk Önnek!

Olvasson tovább >>

Labordiagnosztika

Vérvétel, vizelet vizsgálatok, széklet vizsgálatok, allergia- és intolerancia vizsgálatok.

Hamarosan...

Pszichológia

Szolgáltatásunk hamarosan elérhető válik.

Hamarosan...

További szolgáltatások

Allergia vizsgálatok

Hamarosan…

Dietetika

Hamarosan…

Gyógytorna

Hamarosan…

Légzésrehabilitáció

Hamarosan…

Szolgáltatási árlista

Tüdőgyógyászat árak
Alvásmedicina árak
Egyéb árak

Fontos információk (GYIK)

Hogyan jelentkezhetek be az InspiroMed-hez?

Kérjük, hogy használja az online bejelentkezési űrlapot, vagy hívja a +36 70 771 7188-as telefonszámot!

Online bejelentkezés esetén, minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon.

Lehet bejelentkezés nélkül érkezni az InspiroMed-hez?

Nyitvatartásunk jelenleg még nem folyamatos és a napi rendelések általában teljes foglaltsággal zajlanak, ezért kérjük, hogy mindenképpen előzetesen jelentkezzenek be és kérjenek időpontot tőlünk!

Nem tudom, hogy a panaszaim alapján pontosan milyen vizsgálatra van szükségem. Hogyan jelentkezzek be?

Kérjük, hogy használja az online bejelentkezési űrlapot, ahol a megfelelő rovatban kérjük jelölje ki panaszai jellegét. Amennyiben további lényeges információkkal rendelkezik, azt szabad megfogalmazásban írja be a „Mik a panaszai?” jelzésű rovatba.

Amennyiben úgy érzi, hogy inkább munkatársainkkal beszélné meg az előzetes kérdéseket, örömmel várjuk hívását a +36 70 771 7188-as telefonszámon!

Mit kell magammal hoznom egy rendelési időpontra?

Minden korábban készült vizsgálati lelet, zárójelentés és egyéb egészségügyi dokumentum fontos lehet a pontos diagnózis szempontjából. Lehetőség szerint, ezeket hozza magával!

A tüdőgyógyászat egyik alapvető vizsgálata a mellkas röntgen, amely célszerű, ha az aktuális állapotról is rendelkezésre áll. Javasoljuk, hogy közvetlenül a vizsgálat előtt készíttessen leletet, amelyet az InspiroMed szerződött partnereinél, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, vagy a Budai Radiológiai Centrumban tud megtenni.

Emellett kollegáink minden kérdésben részletes tájékoztatást fognak adni Önnek telefonon, az időpontját megelőzően.

Mit kell magammal hoznom egy éjszakai alvásvizsgálatra?

Az alvásvizsgálatokhoz alapvetően minden feltételt az InspiroMed biztosít. Ha olyan tárgy, vagy eszköz van, amelyhez ragaszkodik mindennapi alvási szokásai során, azokat hozza magával.

Emellett kollegáink, időpontját megelőzően, telefonon minden kérdésben részletes tájékoztatást fognak adni Önnek.

Alvásbetegségre utaló tünetek esetén mindenképpen bent kell aludni a kivizsgáláshoz?

Nem feltétlenül.

Az alvásbetegségek esetében több szintű diagnosztikai eljárás létezik. A gyanú igazolására rendelkezésünkre állnak olyan orvosthechnológiai eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy egy előzetes vizsgálatot, a nemzetközi szakmai irányelveknek megfelelően, az Ön otthonában végezzünk el.

Amennyiben bizonytalan tünetei tekintetében, úgy keressen fel minket telefonon, hogy meg tudjuk beszélni, Önnek pontosan milyen vizsgálatra lenne szüksége. A telefonon nem tisztázható esetekre biztosítunk egy kedvezményes, előzetes konzultációs lehetőséget Önnek, ahol szakorvosi konzultáció keretében ki tudjuk jelölni a szükséges további lépéseket.

Bejelentkezés

+36 70 771 7188

Bejelentkezését követően, kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot a szükséges tájékoztatás, az igények pontosítása, és az időpont véglegesítése érdekében.

Az InsiroMed Kft. felhívja figyelmét, hogy a nyomtatvány kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben és a Társaság Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

Email cím

info@inspiromed.hu

Mobilszám

+36 70 771 7188

Cím

1125 Budapest, Virányos út 23/d.

Partnereink