Kedves Pácienseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az InspiroMed továbbra is rendelkezésükre áll szolgáltatásaival. Ellátásunkat az elmúlt időszak gyakorlata alapján folytatjuk, az éjszakai alvásvizsgálatok kivételével MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK ELÉRHETŐ.
Ellátási protokollunk szerint néhány, nagyobb kockázatú eszközös vizsgálat végzését továbbra is szüneteltetjük, pácienseinket előzetes, telefonos kikérdezés, majd a belépést megelőző gyors állapotfelmérés után fogadjuk rendeléseinken.

 

Pácienseink és munkatársaink biztonságát szem előtt tartva, a koronavírus-járvány alatti helyzetre felkészültünk és azt sikeresen alkalmaztuk a gyakorlatban, a hatósági iránymutatások alapján a szükséges higiénés és ellátási protokollokat kidolgoztuk, munkánkat ezen szigorú szabályok szerint végezzük.

Tüdőgyógyászati szakellátásunkat akut légúti tünetekkel, allergiás tünetekkel, elhúzódó köhögéssel, krónikus légúti betegségekből adódó rosszullétekkel, kontroll vizsgálati-, gyógyszerfelírási-, vagy szakorvosi javaslatra vonatkozó igénnyel kereshetik fel.
Alvásbetegségek esetében konzultációval és otthoni diagnosztikai műszerekkel állunk rendelkezésükre.

Májustól már COVID tesztelés is elérhető az InspiroMedben!
Minden igénynek megfelelő, megbízható tesztelési lehetőségeket kínálunk, a lehető legjobb áron. A szolgáltatásról részletesen ITT olvashat!

Bevezetett, telemedicina ellátási formáinkat a nagy érdeklődésre való tekintettel továbbra  is fenntartjuk!

A helyszíni szolgáltatásainkon túl telefonos/Skype konzultációt és távgondozási csomagokat biztosítunk tüdőgyógyászat, alvásmedicina, pszichológia és táplálkozási tanácsadás szakterületeken. A recept- és szakorvosi javaslat-igényeket személyes megjelenés nélkül, elektronikus úton is tudjuk kezelni.

Részletes információk az e-recept felírásról: https://inspiromed.hu/tajekoztato-e-receptek-felirasarol/

Bejelentkezés +36 70 771 7188, vagy https://inspiromed.hu/idopontfoglalas/

Rendelkezésre állásunk a következők szerint alakul.

COVID szűrések:

Minden hétköznap reggel   8:00-9:00

Kedd   8:00-13:00

Egyes tesztek az alábbi rendelési időpontok során is igénybe vehetők.

Tüdőgyógyászati és alvásmedicina rendelés:

Szerda   15:00 – 19:00

Csütörtök  14:00 – 19:00

Telefonos konzultáció:

eseti időpontegyeztetés alapján, hétfőtől szombatig